Начало | Клиенти | УебКад ЕООД

УебКад ЕООД

Проект с европейско съфинансиране

Сектор: Информационни технологии и интериорен дизайн.

Профил

УебКАД  ЕООД е консултантска компания, развиваща своята дейност в сферата на информационните технологии и услуги. Основна мисия на компанията е подпомагането и подобряването на управлението на бизнес процеси на клиентите.

Резюме на проекта

Внедряване и успешна реализация на пазара на иновативен уеб базиран софтуер “WebCad”  за създаване и визуализация на различни интериорни решения.

Реализиране на проекта

Чрез осигурено финансиране по ОП „Конкурентоспособност” - процедура „Развитие на стартиращи иновативни предприятия чрез подкрепа за внедряване на иновативни продукти, процеси и  услуги” на стойност 227 300,00 лв.

Постигнати резултати

Заемане на стабилни пазарни позиции и постигане на конкурентно предимство - продуктът „WebCad“ е технологично и концептуално иновативен не само за българския, но и за международния пазар, като предоставя невероятно лесна за употреба система за 3D визуализиране в уеб браузър.

Дейности по проекта

Излизането на пазара на софтуера „WebCad“ е свързано с необходимостта от инвестиции в компютри, сървъри,  консултантски услуги от инженерно-технически характер, консултантски услуги за изготвяне на маркетингова стратегия за развитие на софтуерното приложение.