Balkan Services отпразнува своя 15-ти рожден ден! [ФОТО разказ]

На първи юни тази година отбелязахме 15-тия рожден ден на Balkan Services!

Щастливи сме, че успяхме да съберем на едно място колеги, партньори и клиенти, за да отпразнуваме този празник, на живо.

Празненство рожден ден на Balkan Services - balkanservices.com

На 03.06 с вълнение отпразнувахме 15 години от създаването на компанията и превръщането ни в доверен партньор за дигитализация на повече от 270 компании, голяма част от които смело можем да наречем свои приятели.

Събитието проведохме в уютна неформална обстановка в сърцето на София.

Посрещнахме гостите си и запечатахме този специален за нас момент с всеки, уважил нашия празник.

Посрещане на гости рожден ден на Balkan Services - balkanservices.com

Благодарни сме на времето и на ситуацията, че успяхме да се съберем, за да отпразнуваме нашата годишнина!

Приветствието

Официално приветствие към гостите отправи управляващият партньор в нашата компания – Владимир Рашев.

Той благодари на всички гости, че са отделили от времето си, за да уважат празника ни, като изрази своето признание към клиенти, служители и партньори.

Обръщeние към гости на В. Рашев, управител на Balkan Services - balkanservices.com

Последната година предостави на компанията ни нови възможности за развитие и успяхме да осъществим промени в организационната структура, както и да развием още повече управлението на проекти (Project Management) и процесите в компанията.

Отбелязахме и усилията, които компанията ни полага, за да създава полезно и авторско съдържание в нашия блог. С материалите тук целим да подпомогнем компаниите със съвети от експерти в бизнес софтуера, реални примери и добри практики за развитие на бизнеса чрез модерни технологии.

Когато има криза единият вариант е да се скриеш и да чакаш да отмине. Другият вариант, който ние предпочетохме е да се опиташ да я използваш. През последната година изградихме стратегия, която да ни даде перспектива за развитието на фирмата в следващите 5 години.

Каузата

По повод 15-тия ни рожден ден, решихме да подкрепим Фондация „Тео“, чиято основна цел е подпомагане на школата по приложна математика и физика на „златния“ учител на България – Теодосий Теодосиев. Вярваме, че инициативните и добродетелни хора, които застават зад благородни каузи, е необходимо да бъдат подкрепяни и да се говори за това.

Всички гости на събитието ни имаха възможност да подкрепят каузата, като вместо подаръци дадат своя принос за развитие потенциала на талантливите български деца.

Теодосий Теодосиев, специален гост на 15-тия рожден ден на Balkan Services - balkanservices.com

Щастливи сме, че самият „златен“ учител Теодосий Теодосиев беше специален гост на нашето събитие и дори направи кратко обръщение към всички.

„Светът става все по-конкурентен. В Китай има университети, в които за едно място кандидатстват 10 хил. човека. Всяка година там 4 млн. души завършват математика и физика. Последната година преди пандемията в Китай са направени повече технически патенти, отколкото в Съединените американски щати“ – сподели г-н Теодосиев.

Теодосий Теодосиев вярва, че и българските деца могат да се конкурират в подобна среда. Той посъветва родителите отрано да учат децата да четат, за да развият понятиен апарат и хуманитарна интелигентност, след което да ангажират вниманието им и с точни науки.

Бюлетин за дигитализация на Balkan Services


Гостите

Посрещане на гости, Balkan Services 15-ти рожден ден - balkanservices.com
Посрещане на гости, празненство за рожден ден на Balkan Services - balkanservices.com
15-ти рожден ден на Balkan Services - balkanservices.com

Колеги, партньори и клиенти се забавлявахме заедно и бяхме изключително щастливи, че успяхме да отпразнуваме рождения си ден заедно и на живо.

Гости на 15-тия рожден ден на Balkan Services - balkanservices.com

Получихме много искрени и мили пожелания за много успехи, клиенти и хубави поводи, запомнящи се с весело настроение, нови познанства и приятни моменти.

Приятели на Balkan Services, празненство за рожден ден - balkanservices.com

Клиенти и партньори изразиха своята благодарност за личното отношение и разбиране, което винаги получават от работата си с нас.

7 любими пожелания от нашите клиенти

1. „Balkan Services е партньор, който е много близо до клиентите, интересува се от това, кое ще ни помогне най-много. Клиентският подход е нещо, което винаги грабва при работа с тях. Пожелавам на Balkan Services да бъдат все така амбициозни, да имат все повече и големи желания, и много попътен вятър.“
Посрещане на клиенти на рожден ден на Balkan Services - balkanservices.com
2. „Пожелавам на Balkan Services още 100 пъти по толкова години и милиони щастливи клиенти, каквито сме ние.“
Посрещане на клиенти на празнество за рожден ден на Balkan Services - balkanservices.com
3. „С Balkan Services ни свърза екипът, енергията. Много за кратко трябваше да направим много неща и те го направиха по възможно най-добрия начин, по който можеше да стане. В последствие заработихме за още много нови проекти. Имахме нужда от партньор и те се оказаха правилният партньор, на правилното място в правилното време.
Отправям специални благодарности на NetSuite отдела. Пожелавам им да са все така позитивни, градивни, експресивни, мотивиращи. Най-хубавото нещо, което правят е, че на всичко казват: „Готово, става, няма проблем“, а ние имахме нужда да чуем точно това: „Ние сме хората, ние можем да го направим“. Благодаря, че ви има!“
Получаване на поздравления за рожден ден на Balkan Services - balkanservices.com
4. „С Balkan Services ни свързва дългогодишно партньорство. Аз лично съм много щастлива, че когато решихме, че в нашето дружество ще реализираме проект за имплементиране на BI система, първо избрахме продукта, след това търсихме интегратор и в крайна сметка се спряхме на Balkan Services.
Това според мен беше най-успешната стъпка, защото направихме прекрасен проект, който в последствие разширихме и продължаваме да развиваме. Работим с колегите чудесно!
За рождения им ден ги поздравявам, че устояват на този не лек пазар, а за мен това е резултат от отдадеността на екипа. Смятам, че компанията е страхотна и се развива по много добър начин.
Пожелавам им много клиенти и да продължават да намират страхотни сътрудници, да инвестират в тях и да се развиват. Тази компания е една от най-близките до сърцето ми и аз наистина много уважавам Balkan Services.“
Посрещане на дългогодишни клиенти на празненство на Balkan Services - balkanservices.com
5. „С Balkan Services работим повече от година по много важен за компанията модул за отчитане. От няколко години се опитваме да реализираме такъв проект и благодарение на Balkan Services успяхме да го направим. Пожелавам им много успехи и да празнуват 100 годишен юбилей.“
 
6. „С Balkan Services работим заедно като част от БАУКО. Те са един от нашите най-активни членове. Пожелаваме им страшно много успехи, да бъдат все така динамични и да търсят новостите.“
Партньори на Balkan Services, празненство за 15-ти рожден ден - balkanservices.com
7. „С Balkan Services работим малко повече от 10 години. Te правят така, че лесно да броим „стотинките”. Пожелавам им да са живи и здрави, и да продължават да радват клиентите си, с доброто си отношение.“
Празненство за 15-ти рожден ден на Balkan Services - balkanservices.com

За гостите си бяхме подготвили и няколко изненади, което допълнително развесели обстановката.

Парти за 15-ти рожден ден на Balkan Services - balkanservices.com

Рожденият ни ден уважиха редица партньори, с които работим успешно през годините.

Посрещане на партньори на Balkan Services, 15-ти рожден ден - balkanservices.com
Партньор на Balkan Services, празненство за рожден ден - balkanservices.com
Екип на Balkan Services с партньори, празненство за 15-ти рожден ден - balkanservices.com
Партньор на Balkan Services, празненство за рожден ден - balkanservices.com
Посрещане на партньор, парти за рожден ден на Balkan Services - balkanservices.com

По време на събитието, отбелязахме и още един специален повод – рождения ден на нашия скъп колега Петър Станев – ръководител на IT отдела и партньор в Balkan Services, като му пожелахме много здраве и успехи.

ИТ мениджър на Balkan Services - balkanservices.com

Разбира се, един рожден ден не може без торта, затова приключихме официалната част от вечерта с разрязването на вкусна торта и продължихме да се забавляваме с танци и музика.

Торта за рожден ден, 15-ти рожден ден на Balkan Services - balkanservices.com

Щастливи сме, че получихме признание за дългосрочните партньорства и мотивацията на екипа ни да се развива заедно с тях, да предлага идеи за решаване на предизвикателства и винаги да се стреми към още по-добри резултати.

Искрено благодарим на всички гости на нашия празник!

Без нашите клиенти, партньори и най-вече колеги, нямаше да бъдем това, което сме днес – доверен партньор в дигитализацията на над 270 компании.

Надяваме се за в бъдеще да имаме все по-чести поводи за празненства – на живо и заедно.

Парти по случай 15-ти рожден ден на Balkan Services - balkanservices.com

В Balkan Services имаме експертни познания за бизнеса и технологиите, говорим и двата езика. Ще ви изслушаме внимателно и посъветваме за избор на точната бизнес система за вашите нужди.

Изпратете ни вашите въпроси оттук >

Balkan Services внедрява бизнес софтуер от 2006 г. и има завършени повече от 640 проекта за над 270 развиващи се компании. Следваме изпитана методология на внедряване с ясни стъпки и ноу-хау за добрите практики.

Balkan Services
Balkan Services

Balkan Services внедрява софтуерни решения за бизнеса от 2006 г. и има завършени повече от 720 проекта за имплементация на бизнес софтуер и изграждане на цялостна IT инфраструктура за 390+ компании. Следваме изпитана методология на внедряване с ясни стъпки и ноу-хау за добрите практики.