Начало | Клиенти | Амперел ООД

Амперел ООД

Амперел ООД е водеща компания в областта на вноса и дистрибуцията на бързооборотни стоки на българския пазар, създадена през 1993 г.
Компанията предлага цялостна система от търговски услуги, която включва Продажби, Маркетинг, Мърчандайзинг, Логистика и Администрация.
Компанията развива собствена дистрибуторска мрежа с национално покритие, която включва централен офис в София и регионални офиси във всички областни градове в страната – Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, В.Търново, Хасково,Ямбол, Благоевград, Видин.

ERP

Балкан Сървисис има завършен проект в Амперел ООД по внедряване на ex-van продажби към Atlantis ERP и Business Intelligence (BI) решението QlikView.
Проектът по внедряване на Atlantis ERP е започнат съвместно с фирма Аксиор и завършва успешно в края на 2009 година с внедряване на всички основни модули за една цялостна и интегрирана ERP система с 50 конкурентни потребителя, заедно с още над 90 потребителя за ex van-частта.

BI

Основната част на Business Intelligence решението QlikView е завършена само за десет дни и е фокусирано основно върху продажбите и бюджета, като са направени множество динамични справки, които позволяват анализ на информацията в най-различни разрези, on-click и в рамките на секунди. Направени са също така и различни графики, трендове и основните ключови показатели (KPIs). Решението е интегрирано с Atlantis ERP.
Използва се Мрежовата инфраструктура на Амперел. Всеки потребител използва своя десктоп и се свързва с QlikView сървър.

ИТ консулт 

ИТ консултантски услуги.

Ползи: Непрекъснатост и сигурност на работния процес.