Рой Кембъл
Рой Кембъл
Представител на Debenhams за България, Хърватия и Сърбия

Клиент на Balkan Services

"Balkan Services осъществиха проекта в срок и в рамките на бюджета, въпреки ограниченото време и специфичните ни промоции, отсъпки, програми за лоялност и стимули за бъдещи покупки. Системата работи гладко и магазинът бързо набира популярност на българския пазар.”

Debenhams

ERP

 

Внедрената от Балкан Сървисис система Atlantis ERP напълно отговаря на високите критерии на британската търговска верига Debenhams. Чрез нея автоматично се осъществява интеграцията на голям обем данни относно различните артикули, цени, опаковки, кодове и други от Debenhams UK към представителите на марката у нас.

Системата поддържа и всички търговски политики за ценообразуване и промоционалните оферти на магазина (Multi purchase offers), като Buy one get one at half price, Buy 3 Pay for 2, поддържа също така и карти за лоялни клиенти и ваучери за отстъпки. Освен внедряването на Atlantis ERP системата Балкан Сървисис извърши и техническа инсталация в разположения на три етажа магазин, включваща цялостно изграждане на IT инфраструктурата: от сървъри до безжична система от Access points на територия около 3 000 м2. За максимално улеснение на клиентите и персонала са инсталирани и Touchscreen POS устройства на касите, които улесняват клиентите допълнително.