Начало | Клиенти | Интерснак България ЕООД
Андреана Матева
Андреана Матева
Финансов и оперативен директор, Интерснак България

Клиент на Balkan Services

"Само измеримото е управляемо." 

Интерснак България ЕООД

Интерснак България ЕООД (част от „Интерснак Груп”) e една от водещите германски компании на европейския пазар. Групата навлиза в България през 1993 г., като предлага на потребителите уникално нов продукт – картофен чипс с марка Chio. Така е поставено началото на динамичното развитие на компанията, която днес е сред безспорните лидери на пазара с марките Чио, Чипи и Пом – Бер.

BI

Приложението за бизнес анализи комбинира данни от няколко основни системи на компанията: Microsoft Dynamics Navision, мобилните устройства на търговците, информация за бюджети, цели и др. Специализирани управленски табла, включващи синтезирана графично представена информация, ключови показатели и справки, позволяват на потребителите от различни отдели лесно да следят цялостното представяне на компанията, ключови показатели за дейността и с няколко кликвания да направят детайлен анализ до най-ниско ниво.

„Изграденото от Балкан Сървисис решение помага за непрекъснато повишаване на ефективността на изградената ни търговска мрежа – най-важният актив на компанията”

Николай Апостолов, директор “Продажби” в Интерснак България.