Начало | Клиенти | Кабелкомерс ООД

Кабелкомерс ООД

Кабелкомерс ООД е сред водещите български фирми в търговията с кабели, проводници, кабелна арматура, електроматериали и апаратура от утвърдени български и европейски производители.

 

ERP

Atlantis ERP обслужва търговската, финансово- счетоводната, производствената и сервизната дейност на фирмата, следенето и участието в настоящи и бъдещи търгове, датите на падеж и анализи.
Фирмата работи с постоянна on-line връзка между всички складови бази и представителни магазини в страната и пълна проследимост на операциите. В проекта бяха включени пренос на данни от съществуващи приложения, нови потребителски менюта с цел удобен за потребителя интерфейс, връзка с касови апарати.

 

RFID

(по програма ”Конкурентоспособност и иновации” на ЕС)

Балкан Сървисис завърши успешно пилотен проект за интеграция на безжична мрежа, работеща по стандарта RFID (Radio-frequency Identification – Радиочестотна идентификация) с бизнес софтуера Atlantis ERP в предприятието Кабелкомерс. Проектът е изключително иновативен и позволява цялата информация за продуктите, влизащи или излизащи от складовете на предприятието в София и Бургас, да се появява в реално време в неговата ERP система.