Начало | Клиенти | Unilever Food Solutions Bulgaria
Мариан Георгиев
Мариан Георгиев
Мениджър Развитие на пазара в Unilever България

Клиент на Balkan Services

„Въведената система позволява изграждането на ясна стратегия за въвеждането на нови продукти и разширяване на продуктовата гама според индивидуалните нужди на всеки обект. Възможността търговския представител да реагира на клиентските запитвания, на момента, осигурява гъвкавост и помага да изградим специални отношения с клиентите.“

Unilever Food Solutions Bulgaria

Unilever е създадена през 1929 г. и е една от най-големите компании в световен мащаб. Специализирана в производството и разпространението на потребителски стоки, компанията се развива в следните четири направления:

   • Храни;
   • Освежаващи продукти /напитки и сладолед/;
   • Грижи за дома;
   • Лична грижа.

Unilever Food Solutions Bulgaria e създадена през 1999 г. като част от Unilever Южна и Централна Европа.
Фирмата предлага едни от най-известните марки в областта на кулинарията като: Knorr, Carte d’Or, Hellmann’s, Lipton и други.

 

 

 

Внедряване на CRM решение

Описание на проекта:

Постигане на пълно автоматизиране процеса на правене на поръчки и минизиране възможността от човешки грешки, чрез мобилно устройство от търговските представители по предварително зададен маршрут. Търговските представители могат да планират броя на посещенията си. Налице е възможност да се анализира конкуренцията и да се оптимизира представянето. Внедреното решение даде детайлна справка за всички активности на търговските представители, което даде цялостна картина на пазара и възможността да се види и анализира.

За реализацията на проекта бе направена връзка между мобилното приложение и ERP системата на основния дистрибутор на компанията в България посредством кoнектор. Коректността на информацията се гарантира и от възможността да се правят снимки при посещение на обект.

Ползи (за компанията) от проекта:

Пълно автоматизиране на процеса на правене на поръчки и минизиране възможността от човешки грешки. Търговските представители могат да планират броя на посещенията си. Налице е възможност да се анализира конкуренцията и да се оптимизира представянето. Внедреното решение даде детайлна справка за всички активности на търговските представители, което даде цялостна картина на пазара и възможността да се види и анализира.

Потребители:

Маркетинговия отдел и Търговските представители.