Удовлетвореността на клиентите ни от работата с нас e ключов измерител за нашата дейност, затова вече над 16 години не спираме да търсим точните софтуерни решения за тях и ги подкрепяме по пътя към дигитализация.

Споделянето на обратна връзка е много важно за нас, затова винаги сме насреща дa чyем в ĸaĸвo биxмe мoгли дa cтaнeм oщe пo-дoбpи.

Ежегодното ни проучване сред клиенти в края на 2022 г. показа, че 98% от респондентите са удовлетворени от работата си с Balkan Services. Показателят е по-висок спрямо 2021 г., което е и израз на една от ценностите ни „Непрекъснато се развиваме“.

Резултатите от изследването разкриват, че клиентите ценят най-много в работата с нас:

1. професионализмът и експертизата;

2. гъвкавостта;

3. отзивчивостта;

4. бързината;

5. коректното и приятелско отношение.

Успеваемостта на изпълнените от нас над 660 проекта е 99,23%, като всеки един от тях е ново предизвикателство за екипа ни. Вярваме, че успешно завършен проект означава не просто технически изпълнен, а такъв, който ежедневно компаниите използват, за да подобряват и развиват бизнеса си.

Даваме най-доброто от себе си, за да надхвърляме очакванията на клиентите си и мечтаем всеки наш проект да бъде еталон за качество на световно ниво.

Благодарим на всички наши клиенти и партньори за гласуваното доверие през годините!