Стартиращата аналитична компания A4Everyone и един от лидерите в доставката на IT решения за управление на бизнеса на българския пазар - Balkan Services, обявиха партньорство за предоставянето на data analytics решения. Клиентите на Balkan Services ще имат възможността да използват комплексни математически модели за прогнозиране и оптимизация, което ще им позволи да взимат по-добри решения при управление на материални и парични потоци. A4Everyone ще получи възможността за ускорено внедряване на решенията си при клиенти с дългогодишен опит в използването на такива.

„За нас е удоволствие да подкрепим усилията на A4Everyone. Вярваме, че партньорството ще ни позволи да разширим нашето портфолио аналитични решения и да отговорим на нуждите на различни по големина и дейност бизнеси.“, обяви Владимир Рашев, Управляващ партньор в Balkan Services и допълни, че то ще позволи на повече клиенти да получат достъп до математически аналитични решения, отразяващи спецификите на техния бизнес, при атрактивни ценови нива.

„Искрено се радваме на партньорските отношения, които установяваме с водеща компания от ранга на Balkan Services“, коментира Христо Хаджичонев, управител на A4Everyone.