Balkan Services взе участие в тазгодишното издание на форума Digital Transformation Pharma, организиран от списание Enterprise. Компанията си партнира с медията и за поредна година участва активно на събитието.

На форума ръководителите на отдели в Balkan Services Станимира Накова и Бояна Ликоманова-Димова презентираха на тема Дигитални рецепти за трансформация – от клиента до анализа! Те представиха ползи и предимства на CRM и BI технологични решения, които улесняват ежедневието на работещите във фармацевтичния сектор.

Станимира Накова запозна публиката на форума с вертикални CRM решения за фармацевтичната индустрия, базирано на дългогодишен опит на Balkan Services в сферата. Софтуерът е предназначен за управлението на дейността на търговски и медицински представители. Решението има две главни цели – управление на оперативната дейност и информираност на мениджърския екип.

Бояна Ликоманова-Димова, от своя страна, представи някои ползи от BI решенията за фармацевтичните компании. Такъв тип софтуер дава на един екран цялостна картина на наличните данни, с които разполага компанията. В една силно конкурентна индустрия като фармацевтичната, възможността да се борави удобно и бързо с информация е от особено значение.

По време на форума, присъстващите имаха възможността да посетят корнерите на Balkan Services, на които бяха представени CRM и BI решения на живо. Посетителите на събитието се запознаха от първо лице с детайли във функционалностите на такъв софтуер.

На 17 април, 2018, Balkan Services ще проведе безплатен уебинар, на който можете да научите още за CRM вертикалата за фармацевтичната индустрия. Очаквайте подробности за събитието.