Годишният форум на Microsoft Convergence 2015 EMEA се състоя от 30 ноември до 02 декември в Барселона. Събитието срещна партньорите на софтуерния гигант от цял свят, наред с лидери от различни сфери на бизнеса - финанси, маркетинг и продажби, IT специалисти, както и потребители на бизнес приложенията, предлагани от Microsoft. Като партньорът с най-много внедрявания на Microsoft Dynamics 365 решението в България, Balkan Services също взе участие във форума.


В рамките на форума Convergence 2015 EMEA стотици партньори на Microsoft представиха иновативни технологии и индивидуални решения, предоставящи конкурентно предимство. Гостите имаха възможността да се включат в различни обучения, в зависимост от специфичните им предпочитания, както и да чуят мнението на вдъхновяващи лектори и тяхната визия за бъдещето.


На форума бе поставен фокус върху мобилните приложения, а за максимално удобство на гостите бе създадена и специалната мобилна апликация Convergence, благодарение на която всяка информация за събитието бе максимално лесно достъпна.