Balkan Services участва като изложител по време на водещото кариерно събитие за квалифицирани кадри Career Show 2021 на 29 септември в Sofia Event Center (мол Paradise Center).

По време на събитието можете да се срещнете лично с представители на нашия екип и да научите повече за възможностите за работа и развитие в компанията ни.

“Изключително щастливи сме, че Balkan Services е част от Career Show 2021. Двудневното събитие ще даде възможност за лична среща с компанията, за да научат кандидатите интересните възможности, които предлагат за тях. Също така програмата на събитието с участието на професионалисти от световно ниво като г-н Левон Хампарцумян, шеф-готвача Силвена Роу и топ журналиста Мария Цънцарова гарантира ценни съвети от “кухнята на успеха”. Два дни, в които всеки свободно може да се докосне до лектори на изключително високо ниво специално на Career Show 2021”, споделят от организаторите.

Career Show е кариерна общност, отворена за всеки, който иска да се развива и да разгърне своя професионален потенциал. През тази година водещото кариерно изложение Career Show 2021, част от програмата на общността, дава възможност за лична среща с едни от водещите работодатели.

Регистрацията за събитието е безплатна, но задължителна.

Регистрирайте се оттук >

 Ще се радваме да се запознаем лично и поговорим!

Можете да ни намерите на щанд 44.