Компанията ни бе призната за един от 20-те най-обещаващи внедрители на NetSuite за 2018-та година от престижното американско издание за бизнес технологии „CIOReview“. Щастливи сме, че сме една от четирите европейски компании, отличени от медията, както и единствен представител от Източна Европа.

Oracle NetSuite представлява облачно решение за цялостно управление на бизнес процесите в организациите. Платформата е мощен инструмент за увеличаване на ефективността, подобряване на контрола и отчетността, както и понижаване на разходите за ключови бизнес операции. Софтуерът се ползва от над 40,000 компании в над 160 страни и е най-бързо растящата облачна платформа в Света, включваща функционални области като CRM, ERP, BI, e-Commerce и т.н.

Balkan Services е определена от американската медия като "евангелист" в предлагането на IT решения в Югоизточна Европа. Преди повече от 10 години, компанията ни беше сред пионерите в предлагането на Business Intelligence софтуер на българския пазар, а сега историята се повтаря и с NetSuite.

Наблюдаваме, че компаниите от Източна Европа са все още предпазливи, що се отнася до поверяване на своите бизнес процеси на облачни решения. Ние се стремим да допринасяме за промяната на тези нагласи в региона, като прилагаме водещите световни тенденции в областта на софтуера за управление на бизнеса.

"[Balkan Services] е успяла да преодолее много предизвикателства в непрекъснато развиващия се технологичен сектор и се е доказала като надежден партньор за своите клиенти, помагайки им в постигането на бъдещи успехи", пише CIOReview в статия от специалното издание, посветено на Топ 20 внедрители на NetSuite за 2018 г.

В дългосрочен план, целите на компанията са фокусирани върху разрастване в Централна и Източна Европа. “Вярвам, че това е важна стъпка от дългия път на устойчиво позициониране на фирмата на международния пазар.” споделя Радослав Вангелов, Ръководител бизнес развитие в Balkan Services, във връзка с признанието от CIOReview.

При селектирането на участниците в Топ 20 интегратори на NetSuite за 2018-та, американската медия разглежда дейността на компании от цял свят. При оценяването вземат участие главни изпълнителни директори, IT и оперативни директори, бизнес анализатори и редакторският екип на медията CIOReview, за да изберат 20-те доставчици с най-значими постижения в предоставянето на Oracle NetSuite решения.

Специалното издание на CIOReview, посветено на 20-те най-обещаващи внедрители на NetSuite за 2018-та година може да бъде прегледано ТУК.

Balkan Services certificate