Тринадесетгодишният Любомир Еленков се ражда с тежката диагноза детска церебрална парализа през 2002 г. Въпреки диагнозата Любчо всеки ден се бори, за да оздравее, а свидетели на всички малки победи стават неговите баба и дядо. Благодарение на техните ежедневни грижи и отдаденост, след множество операции и постоянни рехабилитации, той запазва зрението си, проговаря и прохожда. Дори тръгва на училище, където всеки ден с него е баба му Санка и скоро завърши 6-ти клас.

 

 За да напредва Любчо с него всеки ден индивидуално работи учител. За обучението обаче е необходим компютър, а този, с който семейството разполага вече не отговаря на нуждите на детето. Ето защо Balkan Services реши да зарадва Любчо като му подари нов компютър, за да може той да се обучава и забавлява.

 

Компанията вече има още един приятел в лицето на Любчо. Целият екип на Balkan Services пожелаваме на него и на неговото семейство да бъдат винаги толкова упорити и да имат вяра. Всеки, който желае и има възможност да помогне на детето, може да го направи чрез дарение, друг жест или дори само като хареса страницата му във Facebook - Да помогнем на Любчо.

 

Банковите сметки на Любчо са:

 

Любомир Ивайлов Еленков
Lyubomir Ivaylov Elenkov
RAIFFEISEN BANK
BIC: RZBBBGSF
Лева/BGN BG25RZBB91551000646190
Щ.д./USD BG74RZBB91551006049566
ЕВРО/EUR BG21RZBB91551006049550