Българската консултантска компания Balkan Services започва съвместно бизнес сътрудничество с ACT Consulting – водещ доставчик на интегрирани софтуерни решения за автомобилния пазар.
Проектът ще включва ефективни решения, чрез които да се стимулира и оптимизира автомобилния бизнес, а потребителите ще могат да използват множество справки и анализи. Целта на сътрудничеството е да се наложи лидерство в развитието на софтуерните приложения за автомобилния пазар в България и в чужбина, да продължи разработването и разпространението на полезни продукти за подобряване на оперативните процедури в компаниите на нашите клиенти, както и да се удовлетворят напълно техните нуждите, да се осигурят бизнес решения, които да гарантират оптимално съотношение разходи – ползи.


ACT Consulting е на софтуерния пазар от 1988 г., като през тези години тя се е наложила като най-големият доставчик на интегрирани софтуерни решения за автомобилния бизнес. Взимайки изключително участие в развитието на софтуерните приложения, ACT е създала едни от най-съвременните пакети, който покриват напълно нуждите на потребителите. Основен фактор за успеха е наличието на висококвалифициран персонал, както и непрекъснатата комуникация, техническата поддръжка и удовлетворяването на всички нужди на клиентите. ACT Consulting осигурява поддръжка на повече от 800 компании на автомобилния пазар, сред които са едни от най-известите имена като Peugeot, Citroen, Audi, Mercedes и други.