ERP Academy, организация насочена към развитието на кадри в областта на бизнес софтуера, спечели специалната награда за инвестиции и иновации в образованието на VIP LIFESTYLE AWARDS 2015. Призът беше връчен от зам.-министъра на икономиката Даниела Везиева на основателката на ERP Academy д-р Наталия Футекова. Официалната церемония по награждаването се проведе в София Хотел Балкан на 19 май.

 

„Този приз е от особено значение за екипа на ERP Academy, тъй като ни показва, че сме на прав път и усилията ни се оценяват от обществото“ - заяви Наталия Футекова.

 

Припомняме, че неотдавна академията обяви старта на новата магистърска програма „Бизнес анализ и ERP системи“, в партньорство с Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). Програмата ще включва обучение по някои от най-перспективните сфери на бизнес софтуера като системите от клас ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management), BPM (Business Process Management), BI (бизнес анализи), управлението на големи масиви от данни, обединените комуникации (unified communications), мобилните приложения, Internet of Things (Интернет на нещата) и др. Лектори ще бъдат представители на някои от най-успешните български фирми от сектора, сред които е и Balkan Services, както и утвърдени преподаватели от ВУЗФ. Студентите ще получат възможност за стаж, както и за работа в бранша.