Настоящите извънредни условия налагат вземане на бързи мерки за преструктуриране на фирмените бюджети и съставяне на кризисни планове от бизнеса във всички индустрии.   

За да подпомогне компаниите в тези несигурни времена, нашият партньор LucaNet дава възможност за ползване на решението за финансово планиране и бюджетиране - LucaNet.Planner за период от 3 месеца без заплащане на лицензионни такси.

Специалното предложение е валидно при заявка към нас до 31 май и не изисква закупуване на лицензи. След изтичане на тримесечния период, абонаментът се прекратява автоматично. 

Софтуерът осигурява цялостен поглед и стриктен контрол върху финансите. LucaNet.Planner позволява да бъдат симулирани ефектите от настоящата криза върху рентабилността и ликвидността на компаниите с няколко бързи стъпки, с висока сигурност на данните, както и създаване на различни сценарии на бюджет и прогнози.

Съкращава се значително времето за проследяване на финансовите показатели, изготвянето на версии на бюджета, прогнози и финансови справки за нуждите на мениджмънта. LucaNet.Planner осигурява възможност за репортинг, включително за банкови институции и инвеститори, както и широкообхватни сравнителни анализи.

Компаниите могат да се възползват от предложението в 3 лесни стъпки:

  1. Ползване в сертифицирана по ISO 27001 среда Cloud;
  2. Настройване на софтуера – настройки за зареждане на данни;
  3. Въвеждащо тридневно обучение за стартиране на работа с приложението – осъществява се от нашия екип напълно дистанционно и на преференциална цена.

Сертифицирани експерти от Balkan Services ще съдействат на всички заинтересовани компании, които искат да се възползват от тримесечния безплатен абонамент за LucaNet.Planner, в следните направления:

  • Онлайн среща с цел запознаване изискванията на компанията;
  • Настройки за импорт на финансови данни в системата;
  • Създаване на финансови планове;
  • Създаване на сценарии на бюджета и прогнози;
  • Симулация на финансови отражения на възможни бизнес решения;
  • Създаване на справки.


Свържете се с нас до 31 май, за да заявите безплатен абонамент за LucaNet.Planner и бъдете подготвени за всеки сценарий, който ще има пряко отражение върху фирмения ви бюджет и бъдещото развитие на вашата компания.

Заявете БЕЗПЛАТНО ДЕМО чрез нашата контактна форма и ние ще се свържем с вас, за да отговорим на всеки един въпрос и да ви консултираме индивидуално за вашия бизнес.