Световният номер едно при облачните ERP решения NetSuite стъпва в България. Официален партньор на американската корпорация у нас е българската консултантска компания Balkan Services, позиционирана сред лидерите на пазара на системи за управление на бизнеса.


В съобщение до медиите, NetSuite Inc. (NYSE: N) официално обяви сътрудничеството си с Balkan Services като част от своята партньорска програма, чиято цел е да отговори на нарастващото търсене на облачни ERP решения сред компаниите на европейския пазар.


Благодарение на партньорството си с NetSuite, Balkan Services предлага на своите клиенти, водещата облачна бизнес технология NetSuite (ERP, CRM, eCommerce, BI, SRP, PSA, HR, и др.). Решението е гъвкаво и адаптивно, отговаря на изискванията на модерния бизнес и е достъпно през уеб и всякакви мобилни устройства, дори и мобилни телефони, от всяка точка на света.


С избора на NetSuite, Balkan Services поставя фокус върху облачните услуги и допълва портфолиото си с решение, което гарантира сигурност на данните, осигурява постоянен достъп и автоматичен ъпгрейд.

Основно предимство на NetSuite е фактът, че решението е проектирано специално, за да бъде използвано в облака. То предоставя възможност за управление на множество компании, локализирани в различни държави в единна база данни. Системата предлага богат набор от функционалности и вертикални решения, отговарящи на специфичните потребности на бизнеса.


„Гъвкавостта, която NetSuite предлага, ни позволява да отговорим на нуждите на нашите клиенти, докато те развиват компаниите си, като им осигуряваме безценни ползи за управлението на бизнесът им в България и чужбина“, каза Владимир Рашев, Управляващ партньор в Balkan Services. “Искахме ERP платформа, която се развива заедно с компанията, и в същото време да позволява да реализираме специфичните изисквания, които нашите клиенти имат. Облачното решение NetSuite ERP е перфектният избор“.