Стартира регистрацията за най-вълнуващото Business Intelligence събитие на годината – Qonnections 2016! За първи път световният BI лидер Qlik кани както своите международни партньори, така и клиенти на годишната конференцията. Събитието ще се състои от 1 до 4 май 2016 г. в Орландо, Флорида, САЩ.

Balkan Services традиционно присъства на конференцията, където обменяме опит с най-изявените BI експерти в световен мащаб и следим тенденциите в анализа и визуализацията на данни. Тази година за първи път имаме удоволствието да поканим нашите клиенти да се присъединят към нас, за да изживеем заедно емоцията наречена Qonnections.

Заповядайте на Qonnections 2016, за да станете част от световното Qlik общество, да чуете реални истории на успеха, да споделите идеи и обогатите знанията си за BI. Събитието предлага достъп до различни сесии и workshop-и, в зависимост от индивидуалните интереси на гостите. Ще имате възможност първи да видите нови технологии и решения, както и някои от най-иновативните продукти, представени на Discovery Expo.

 Присъединете съм нас, направете регистрация и запазете своето място на Qonnections 2016.
Условия и такси за участие може да видите тук.