Конференцията Бизнесът отвътре е събитие, насочено изцяло върху ползите за бизнеса, което ще се състои на 28 септември в Интер Експо Център. Целта на организаторите - Balkan Services, НЛП България и SODEXO Benefits & Rewards Services Bulgaria, е да се постави фокуса върху нови стандарти за устойчиво развитие и управление на бизнеса.

Сред лекторите на конференцията ще бъдат още представители на Hewlett Packard Enterprise Bulgaria, Piraeus Bank, Wolftheiss и други. Те ще представят широк обхват от теми – от управлението на хора, екипни динамики и организационни структури, през дискусия на тема корпоративна култура, до програми за стимулиране на служителите. Ще говорим също така за иновации, системи за управление на търговски мрежи и взаимоотношенията с клиенти, както и за ролята на облачните технологии за устойчивото развитие на бизнеса.

Можете да запазите своето място на конференцията като се регистрирате на сайта на събитието до 27 септември 2017 г.

А ако сте все още студент и темите представляват интерес за Вас Ви предоставяме възможност да участвате безплатно. Условието е да сте сред първите 30 човека, които ни пишат и ни изпратят документ, удостоверяващ, че сте студент. Изпратете имейл със снимка на студентската си книжка или друг документ на email vesela.kavroshilova@balkanservices.com с име, фамилия, телефон и информация от кой университет и специалност сте.

Очакваме Ви!