Balkan Services Ви кани на безплатен уебинар „Мерки за IT сигурност при отдалечена работа“, който ще се проведе на 09 април от 16:00 ч. В рамките на 30 минути, Радослав Йорданов – IT консултант, ще сподели съвети за защита на фирмените данни и устройства на служителите при работа от вкъщи – основно предизвикателство пред компаниите в настоящата извънредна ситуация.

Защо да участвате

По време на събитието ще разберете кои са неотложните мерки, които трябва да предприеме всяка компания, за да защити фирмената информация и устройствата на служителите от „изтичане“ на чувствителни данни.

От уебинара ще научите още:

  • Каква е ролята на VPN за безпроблемен и сигурен достъп до конфиденциална информация и файлове;
  • Как да защитите домашната Wi-Fi мрежа;
  • Как да подсигурите компютрите на служителите при режим “home-office”;
  • На кои настройки на компютъра и браузъра да обърнете задължително внимание.


За кого е подходящ уебинарът

Уебинарът е предназначен за собственици, управители и ключови служители в организацията, които отговарят за защита на фирмената информация и устройства, подсигуряват достъпа до фирмените данни и се грижат за непрекъсваемост на работния процес.

КОГА: 09 април 2020, 16:00 ч.

Водещ: Радослав Йорданов

Виж запис от уебинара

Радослав е консултант в IT отделa на Balkan Services от 2007 г. Разполага с над 15 години експертен опит в сферата на системната IT поддръжка, продажба на хардуер и софтуерни системи. Участвал е в проекти за клиенти като: Jumbo, Amperel, Boni Holding, Angelini Pharma, Крисметал, Интерион и др.