Искате ли пълният репорт за продажбите да ви очаква всяка сутрин?

Balkan Services ви кани на безплатен уебинар на тема „Приходите в детайл – основа за растеж и експанзия”. В рамките на 30 минути ще научите как с помощта на Business Intelligence решения да измервате бързо и лесно резултатите от ключови търговски дейности - продажби, представяне на продукти по региони, плащания.

Защо да участвате?

По време на уебинара ще бъдат разгледани измеримите ползи за бизнеса от Business Intelligence системите. Посредством BI платформата Qlik Sense ще бъдат представени най-важните репорти, свързани с продажбите във всяка компания.

Ще научите как:

  • да получавате пълната информация за продажбите и разходите, свързани с тях;
  • да проследявате изпълнението на цели от търговци и дистрибутори;
  • да следите обороти, ръст спрямо предходни периоди и просрочени задължения;
  • да изследвате представянето на нови продукти след пускане на пазара.


За кого е подходящ уебинарът?

Уебинарът е предназначен за всеки, който иска да подобри търговските си резултати, и да разполага винаги с актуална и навременна информация за продажбите.

Кога: 26 март 2019 от 16:00 часа

Водещ: Бояна Ликоманова-Димова

Запис на уебинара вижте тук!

Бояна е ръководител на BI отдела в Balkan Services и лектор на множество семинари и конференции на тема BI. Разработчик на редица стратегии за BI приложения в български и международни проекти с над 10 г. опит в проектното управление и внедряване на бизнес решения. Ръководила е проекти за клиенти като, Coca-Cola Hellenic, Happy,  Servier, ВП Брандс Интернешънъл (Винпром Пещера), Ficosota и много други.