На 17 октомври в гр. София ще се проведе за втора година конференция за бизнес софтуер .digicompLead, организирана от Balkan Services. Събитието ще премине под надслов „Измерими ползи от дигиталната трансформация“ и ще представи актуални и работещи софтуерни решения за цялостно управление на бизнеса.

В първата част на .digicompLead доказани експерти от водещи международни компании ще представят последни тенденции в бизнес софтуера и ползите от него. Представители на Oracle NetSuite, Qlik, LucaNet AG, SoftOne Technologies и Microsoft ще споделят как иновативните дигитални решения помагат на компаниите да бъдат конкурентоспособни.

През втората част на конференцията, в паралелни сесии ще бъдат демонстрирани дигитални решения, спомагащи постигането на “operational excellence” и “management excellence”. Компании, поели по пътя на дигитална трансформация ще споделят за своя опит с бизнес софтуера и ползите, които им носи.

.digicompLead 2019 е за всички, които търсят ефективни решения на ежедневните си бизнес предизвикателства.

На конференцията за бизнес софтуер ще имате възможност да осъществите професионални контакти, както и да зададете своите въпроси директно към представители на водещи софтуерни компании и към консултанти с дългогодишен опит.

Запазете своето място на конференцията до 19-ти септември, за да се възползвате от преференциална цена за участие!

Повече информация за .digicompLead ще намерите в сайта на събитието >