Знаете ли, че справките, които ви отнемат дни, можете да имате за секунди?

Ако искате да разберете как, заповядайте на 23-тото издание на еднодневното специализирано обучение „Първи стъпки в Business Intelligence”, което ще се проведе на 25 юли (четвъртък) в гр. София.

Какво ще научите

В рамките на деня ще научите как с помощта на бизнес интелиджънс софтуера можете да имате цялостен поглед над бизнеса си във всеки един момент, обединени данни и готови справки, очакващи ви всяка сутрин, както и възможност за промяна и създаване на репорти за секунди.

Ще разберете още:

  • Каква е ролята на Business Intelligence в организациите;
  • Как да се подготвите успешно за внедряване на BI система;
  • Какви са новостите в Qlik Sense и как на практика се работи с приложението.

Лекторите на обучението са сертифицирани специалисти в областта на Business Intelligence с богат професионален опит в разработването и внедряването на BI проекти в страната и чужбина.

Пълна информация за програмата и лекторите вижте тук >

За кого е предназначено обучението

Курсът е предназначен за всички, които ежедневно работят с голям обем от данни и търсят бърз и лесен начин за тяхното обединяване, унифициране, визуализиране и анализ, както и за експерти, които имат нужда от обработени данни, за да взимат информирани решения. След завършване на курса всеки участник ще получи сертификат за успешно преминато обучение „Първи стъпки в Business Intelligence”.

Побързайте да се регистрирате до 18 юли, за да се възползвате от преференциалните цени за регистрация!

Вижте повече и се регистрирайте оттук >