В света на бизнеса и в областта на човешките ресурси има няколко думи, които веднага привличат вниманието – „ангажираност“, „иновации“, „продуктивност“ и „предприемачество“.

В световен мащаб собственици на бизнеси се сблъскват с все по-конкурентна среда и намаляващо ниво на ангажираност на хората в компаниите. Статистиките показват, че едва под 30% от служителите се чувстват ангажирани. В същото време компаниите инвестират огромни средства в обучение, дейности за мотивиране и задържане на хората.

През 2014 година една книга – „Reinventing organizations” на Frederic Laloux, създава прецедент като представя убедителни доказателства за компании, които са алтернатива на традиционния йерархичен модел и постигат забележителни и устойчиви бизнес резултати. Вдъхновени от книгата и от познанството си с мениджъри, които успешно прилагат иновации в начина, по който създават и организират компаниите си, Биляна Георгиева от InSpiral, Зорница Николова от Leanify и Таня Бояджиева от TAB-Neo-management организират форум със заглавие „Reinventing organizations: време е да трансформираме начина, по който работим заедно“. Събитието ще се състои на 12 октомври 2016 в хотел Експо, София.

Ще можете да чуете личните истории на някои от хората, споменати в книгата – Jos de Blok от Buurtzorg, Холандия; Susan Basterfield от EnSpiral – глобална мрежа, стартирала от Нова Зеландия; както и вдъхновяващи примери от България – Дамян Дамянов от ЮниКомс и Марин Петров от Hack and Paint – и да усетите духа на новата вълна, която ще промени начина, по който работим заедно.

Екипът зад събитието и Balkan Services, като партньор, вярват в нуждата от нов тип организации, които подкрепят хората, за да намерят мотивация чрез работата и да заживеят по-щастливо. Една от целите на събитието е да създаде общност, която да промени организациите и да допринесе за едно по-добро бъдеще в България. Всички клиенти и партньори на Balkan Services могат да се възползват от 20% отстъпка от цената. За да се възползвате ни пишете на този email.

Събитието е с осигурен превод от английски.
Вижте повече информация и направете своята регистрация тук: www.reinventingorganizations.eu.