Възможно ли е търговската дейност във Вашата фармацевтична компания да бъде оптимизирана! Какви начини има за повишаване ефективността на Вашите служители и за пестене на време и ресурси! Как може да бъде анализирана дейността на търговския екип и да се вземат навременни и адекватни решения!

Balkan Services Ви кани да участвате в безплатен уебинар Дигитални тенденции във фарма продажбите: Насоки за трансформация на фармацевтичните търговски процеси. По време на представянето  ще разберете как с помощта на бизнес софтуер да трансформирате начина, по който управлявате и проследявате дейността на търговските и медицински представители.

Уебинарът ще се проведе на 17 април, 2018г., от 15:00ч. Всеки може да присъства безплатно, като е нужна предварителна регистрация на този линк. https://bservices.clickmeeting.com/digitalni-tendentsii-v-v-farma-prodazhbite/register

 В рамките на 30 минути, ще Ви покажем полезна информация в три направления:

  • управление и подпомагане дейността на търговските представители;
  • управление и подпомагане дейността на медицинските представители;
  • анализ на дейността на търговските и медицинските представители. 

Ще видите практически примери за оперативната дейност на мобилните представители, боравене с данни в реално време и всичко това съчетано с богати справки и анализи, подпомагащи управленските решения.

 

Balkan Services разполага с дългогодишен опит в работата с клиенти във фармацевтичния бизнес. Компанията е изградила вертикално решение Pharmacy CRM, което подпомага компаниите в сектора да увеличават продажбите си, като същевременно минимизират разходите си за тази дейност.