Balkan Services и БАУКО ви канят на безплатен уебинар „Преструктуриране на бюджета в условията на криза и контрол на изпълнението”, който ще се проведе на 23 април от 15:00 ч.

Когато фирменият бюджет е съставен в нормална бизнес среда, при кризисна ситуация са необходими незабавни мерки за актуализирането му. Първото действие, което компаниите обикновено предприемат, е съкращаване на разходите. Макар и един от най-ефективните подходи, оптимизирането на разходите не е достатъчно. То трябва да е част от комплексни действия, свързани с преразглеждане на продажбите, оптимизиране на паричните потоци и строг контрол върху вземания и задължения, инвестиционните политики, ефекти и последствия от външни финансирания.

Защо да участвате

От уебинара ще разберете как да преструктурирате бюджета на компанията и да предприемете необходимите мерки за работа в извънредни условия, отразявайки негативните последствия от възникналата криза, както и как да контролирате стриктно изпълнението му. 

По време на уебинара ще споделим своя професионален опит с участниците в следните направления:

  • Как може да се оптимизира процесът по финансово планиране;
  • Кои са ползите от версиите (сценарии) на бюджета;
  • Могат ли да се оценят рискът и заплахите за бизнеса.

За кого е подходящ уебинарът 

Уебинарът е предназначен за финансови директори, анализатори, контрольори, счетоводители и всички, които оперират в сферата на финансите.

КОГА: 23-ти април, 15:00 ч.

ВОДЕЩ: Мирослава Белчева

Участието на уебинара е безплатно, но изисква предварителна регистрация.

Виж запис от уебинара

След попълване на формата за регистрация, ще получите имейл с потвърждение. Ще Ви изпратим и напомняне по имейл с директен линк за достъп до събитието.

Мирослава Белчева заема позицията "Старши консултант финансова консолидация и планиране" в Balkan Services. Тя притежава над 25 години опит в сферата на финансите, заемайки позиции като финансов директор, главен счетоводител и финансов консултант. Прилага своя дългогодишен опит при структуриране на процесите по финансова консолидация и планиране.

Българската асоциация на управленските консултантски организации (БАУКО) е лидер в развитието на управленското консултиране като професия, която движи напред социалните и икономически успехи. Асоциацията обединява и представлява професионални консултантски фирми и сертифицирани консултанти. БАУКО е член на Международния съвет на институтите по управленско консултиране (ICMCI, CMC Global) и е единствената организация в България, която е акредитирана да присъжда квалификационната степен СМС. Квалификацията СМС, или Certified Management Consultant, е знак за професионални умения и познания, както и за качество на предоставяните услуги.