На 23 октомври 2018 г. в Capital Fort ще се проведе конференция за бизнес софтуер .digicompLead, която Балкан Сървисис организира под мотото „Дигитализирай, конкурирай се, води“. На еднодневното събитие ще имате възможността да научите и споделите работещи идеи за ефективни бизнес процеси във вашата компания, да почерпите опит от професионалисти в областта и да намерите оптималното дигитално решение на предизвикателствата, които срещате ежедневно.

Защо да участвате?

  • Ще научите как чрез модерни инструменти да преодолявате препятствия в различни бизнес сфери;
  • Ще се запознаете с тенденциите в областта на бизнес приложенията, директно от лидерите, които ги определят;
  • Ще почерпите опит от ръководители, вече минали по пътя на дигитализация на своя бизнес;
  • Ще имате възможност да осъществите професионални контакти, да споделите добри практики и да зададете своите въпроси на представители на водещи международни компании.


За кого е подходяща конференцията?

Изпълнителни, Финансови, Технически и Оперативни директори, лидери и ръководители на отдели и екипи, както и всички с интерес в оптимизацията и управлението на бизнес процеси, са добре дошли на конференцията.

Лекторите на събитието са професионалисти от водещи международни организации в сферата на бизнес софтуера, както и собственици и мениджъри на компании от различни индустрии, поели пътя към дигитализация на своя бизнес.


Запазете своето място до 7-ми октомври, за да се възползвате от преференциалните цени за участие.

Вижте повече информация за .digicompLead ТУК.

 Очакваме Ви на 23 октомври 2018 г. от 09:00 ч. в Бизнес център Capital Fort, гр. София.