Компанията - Balkanservices.com

Компанията

 • 0+

  Клиенти

  Нашите клиенти са предимно средни и големи компании, а това, което ги обединява е стремежът към развитие. Затова те имат нужда от надежден партньор, който познава добре техния бизнес, съпътства ги по пътя към бъдещите успехи и се развива заедно с тях.
 • 0+

  Проекти

  От 2006 г. до сега сме завършили успешно над 640 проекта за внедряване на BI, ERP, CRM, финансов софтуер и изграждане на цялостна IT инфраструктура. Всеки един е индивидуален и иновативен, и с всеки сме предизвиквали самите себе си, за да се развиваме. Реализирали сме над 200 интеграции с повече от 150 различни системи. А най-голямо удовлетворение ни носи фактът, че нашите клиенти ни се доверяват отново и отново.
 • 0,0%

  Успеваемост (към 01.06.2020 г.)

  Опитът, който натрупахме досега ни научи, че най-важният показател за нашата работа е удовлетворението на клиента. Ние вярваме, че успешно завършен проект означава не просто технически изпълнен, а такъв, който ежедневно използвате, за да подобрявате и развивате бизнеса си.
 • 0

  Визия

  Ние вярваме, че помагаме на нашите клиенти да гледат в бъдещето. Бъдеще на нови технологии, бързи промени и все по-взискателни клиенти. Бъдеще, за което можем да подготвим вашия бизнес да бъде лидер.
Company Infographic - Balkanservices.com