Начало | За нас
The Company - Balkanservices.com

The Company

 • 0

  Клиенти

  Наши клиенти са както малки, така и големи компании, а това, което ги обединява е стремежът към развитие. Затова те имат нужда от надежден партньор, който познава добре техния бизнес, съпътства ги по пътя към бъдещите успехи и се развива заедно с тях.
 • 0

  Проекти

  От 2006 г. до сега сме завършили успешно над 400 проекта за внедряване на ERP, BI, CRM, изграждане на цялостна IT инфраструктура и Европейски проекти. Всеки един е индивидуален и иновативен, и с всеки сме предизвиквали самите себе си, за да се развиваме. Реализирали сме над 200 интеграции с повече от 150 различни системи. А най-голямо удовлетворение ни носи фактът, че нашите клиенти ни се доверяват отново и отново.
 • 0,0%

  Успеваемост

  Опитът, който натрупахме за последните 10 години и 428 проекта ни научи, че най-важният показател за нашата работа е удовлетворението на клиента. Ние вярваме, че успешно завършен проект означава не просто технически изпълнен, а такъв, който ежедневно използвате, за да подобрявате и развивате бизнеса си.
 • 0

  Консултанти

  Тайната на нашия успех се крие в екипа! През годините нашите консултанти многократно са доказали, че за тях няма невъзможни задачи. Постепенното разширяване на екипа, непрекъснатото усъвършенстване и обучение водят до непрестанно нарастване на нашата експертиза и ни дават основание да вярваме в качеството на услугите, които предлагаме.
 • 0

  Визия

  Ние вярваме, че помагаме на нашите клиенти да гледат в бъдещето. Бъдеще на нови технологии, бързи промени и все по-взискателни клиенти. Бъдеще, за което можем да подготвим вашия бизнес да бъде лидер.
Company Infographic - Balkanservices.com