Колко време работите върху данните си, вместо данните да работят за Вас?
Преминете от режим „в процес на обработка“ в режима „в процес на изследване“, за да усетите, прогнозирате и действате спрямо променящия се пазар.

Отчитате ли, че от 50% до 90% от данните ви са неструктурирани и до голяма степен недостъпни за цялостен анализ поради разнообразност на източниците на данни като:

  • вътрешни данни от ERP системи – складови продажби;
  • вътрешни данни от CRM системи – данни от медицински и търговски представители за активности при лекари и аптеки;
  • данни от трети източници за месечни/седмични продажби на аптечен/болничен пазар - справки с различна грануларност;

 
Каним Ви да участвате на безплатния уебинар на Balkan Services, на който ще покажем добри практики при анализа на продажби и активности на медицински и търговски представители във фармацевтични компании. Ще разберете как може да използвате пълния потенциал на Вашите данни с помощта на Business Intelligence система и да се качите на изцяло ново стъпало в анализа на информация.

В рамките на 40 мин. в два модула - Sales analysis и Sales Force analysis, ще можете:

  • да видите BI решения за получаване на цялата картина зa Вашия бизнес на един екран и колко лесно може ежедневно да работите с информацията скрита във Вашите данни;
  • да видите как познатите Ви сурови данни са преобразувани в прозрения и оттам в потенциални действия;
  • да зададете всякакви въпроси на специалистите от екипа на Balkan Services с общо над 10 години опит в обработката и анализа на данни във Pharma индустрията.

 

Уебинарът ще се проведе на 22 март 2018г. (четвъртък) от 15:00 ч. до 15:40 ч.

Може да се включите като попълните регистрационната форма най-късно до 21 март 2018г.

По време на уебинара ще ви предоставим начин да се възползвате от 10% отстъпка за форума  Digital Transformation Pharmacy 4.0 Forum, който ще се проведе на 29 март 2018. Програмата за форума можете да видите тук. Като официален партньор на списание Enterprise, Balkan Services може да Ви предложи тази специална оферта за събитието, организирано от медията.

Ето подробности относно подаръка ни към Вас:

  • Как да се възползвам от отстъпката? Запишете се и присъствайте на уебинара „BI платформа дава изява на Вашите данни!“, организиран от Balkan Services. По време на самия уебинар, ще ви дадем разяснения как да спестите 10% от пълната цена за форума на Enterprise.  
  • Каква е отстъпката? Отстъпката, от която можете да се възползвате като се запишете и присъствате на безплатния уебинар, е в размер на 10%.
  • Кой може да се възползва от отстъпката? Отстъпка от 10% важи за всеки, записал се за уебинара на Balkan Services.