Клуб по спортен риболов „Фанатик“ е създаден през декември 2021 г. от шестима запалени по риболова приятели.

Нашият колега Владислав Йотов – ръководител на отдел Soft1 & Atlantis ERP, партньор в Balkan Services и дипломиран инструктор по спортен риболов към НСА, е председател и един от основателите на клуба. Той е класиран 10-то място (от 44)  във временното национално индивидуално класиране по спортен риболов, а заедно с клуб „Фанатик“ заемат 5-то (от 10) място в отборното класиране.

Balkan Services подкрепя активния начин на живот и инициативи на своите служители, в това число и дейността на Клуб по спортен риболов „Фанатик“.

Целта на клуба е до края на 2022 г. да заеме престижното 3-то място в крайното генерално класиране. Амбиция на отбора е скоро да представи страната ни и на международни първенства.

През март 2022 г. отборът печели купата на БФРС (Българска федерация по риболовни спортове), а през юни и август взема участие в първите 2 кръга на Републиканското първенство по спортен риболов. Сезонът ще бъде закрит през октомври на финалния 3-ти кръг на първенството.

Клубът се обединява не само от любовта към риболова, но и от мисията да развива уменията на по-младите поколения от детската и юношеска школа по спортен риболов, с които работи активно.

В Balkan Services вярваме, че щастието е пряко свързано с продуктивността и се стремим да създаваме среда с добър баланс между работа и личен живот.

Щастливи сме, че имаме възможността да подкрепим отбора и неговата мисия, и се надяваме заедно да празнуваме още много професионални и лични победи.