През февруари бяхме част от ексклузивно събитие на LucaNet, което събира на едно място партньори на немската софтуерна компания от цял свят.

На LucaNet Partner Awards Day присъстват само партньори, номинирани за награда в различни категории, поради изключителни постижения през изминалата година. Програмата на събитието обхвана новости за развитието на LucaNet, споделени от ръководството, кръгли маси с дискусии, възможност за нетуъркинг и обмен на опит с партньори.

По време на церемонията за награждаване, част от LucaNet Partner Awards Day 2024, бяха отличени партньорите с най-високи постижения през 2023 година.

В номинация заедно с глобален партньор на LucaNet, Balkan Services спечели наградата в дебютната категория "Marketing rocket of the year".

Благодарни сме на нашите партньори от LucaNet за възможността да бъдем част от това специално събитие и за полученото признание!

 

LucaNet е цялостна CPM (Corporate Performance Management) платформа за финанси, която автоматизира процесите по финансова консолидация, финансово планиране и отчитане.

Balkan Services е официален партньор на LucaNet и разполага със сертифициран екип от консултанти със задълбочени познания в сферата на финансите, който  внедрява LucaNet и предоставя последващо обучение за ефективната работа с решението.