Във връзка с влизането в сила на Европейския единен електронен формат (ESEF), според който от 01.01.2020 г. всички публични компании в ЕС са задължени да изготвят и представят своите годишни консолидирани финансови отчети в XBRL формат, Балкан Сървисис и Българска фондова борса ви канят на демонстрация на сертифицирания инструмент за конвертиране на отчети в XBRL формат – XBRL Tagger. Събитието ще се проведе онлайн на 13 октомври 2020 г. от 11:00 ч., чрез платформата за конферентни разговори Zoom.

В рамките на 30 минути участниците ще видят как лесно могат сами да конвертират годишните консолидирани финансови отчети в новоприетия ESEF формат, без да е необходим процес по внедряване на софтуера или специфични технически познания.

Събитието е подходящо за финансови директори, главни счетоводители, съставители на финансови отчети, директори за връзка с инвеститорите, мениджмънт на дружествата, чиито ценни книжа са допуснати до търговия на регулиран пазар.

Демонстрацията на XBRL Tagger ще бъде водена от Десислава Българанова - Мениджър финансови системи и решения и партньор в Balkan Services. По време на събитието ще вземе участие и Maню Mopaвeнoв - изпълнитeлeн диpeĸтop нa Бългapcĸa фoндoвa бopca.

В края програмата е предвидено време за въпроси и отговори!

Участието на събитието е безплатно, но изисква задължителна предварителна регистрация.

Регистрирай се

Можете да заявите участие до 12 октомври (понеделник), края на работния ден, след което ще получите по имейл техническите указания и линк за участие в събитието.