Kаним Ви на Cloud конференция „2017 o’clock – Time to shoot your business to the Cloud(s)“! На конференцията ще дискутираме ключови приложения на Облака и актуални примери, които се отнасят конкретно за бизнеса, техните ползи и как да избягваме рисковете.

Вярваме, че това, което имаме да кажем на българския бизнес, има много голяма стойност и ще подобри значително неговата конкурентоспособност. За голяма наша радост, към Balkan Services се присъединиха много партньори, които мислят по същия наичн и са готови да споделят своя опит - Google, Oracle, Digital Marketing Group и Startup Masters.

Подготвили сме програмата така, че всеки да намери нещо за себе си, независимо от коя индустрия е и на какво ниво са познанията му в сферата на новите технологии. Презентациите ще обхванат както вътрешнофирмените ползи от облачните приложения, така и неограничените възможности за излизане на нови пазари. Освен това ще можете да задавате въпросите, които Ви вълнуват, преди, по време и след конференцията. Акцентът е върху бизнес приложенията на Облака и то конкретно за българския пазар.

След конференцията, ще имате и възможността да обсъдите на по питие, в непринудена атмосфера, тенденции и новости в сферата на облачните технологии с лекторите и хора от бизнеса. Организираме специално networking събитие „Ай клауд?“.

Конференцията е предназначена за всички, които искат да изстрелят бизнеса си в облаците!

Вижте повече информация и запазете своето място тук.