За поредна година Balkan Services подкрепи фондация „НОВ ЖИВОТ“. Неправителствената организация с нестопанска цел е създадена през 2003 г. и оттогава подкрепя хора с тежки заболявания, деца в неравностойно положение, деца от домове за сираци и социално слаби.

Тази Коледа компанията ни спомага за организацията на Коледно парти и осигуряването на подаръци за деца в неравностойно положение.

Balkan Services подпомага и организацията и финансирането на лагери и екскурзии, на които деца от домове за сираци имат възможност за отдих и опознаване на страната. През месец юли компанията финансира тридневна лятна екскурзия до язовир „Искър“, на която децата се радваха на разнообразни преживявания като разходка с лодка и различни игри. Снимки от мероприятието можете да разгледате тук.

Вярваме, че всеки човек заслужава шанс за по-добър живот и проявата на доброта и човечност трябва да бъде ежедневие. Именно затова Балкан Сървисис активно подкрепя фондация „НОВ ЖИВОТ“ не само с финансови средства, а и с периодични посещения на хората в нужда. Насърчаваме всеки, който има желание и възможност, да намери своята кауза и да подкрепи тези, които се нуждаят от помощ.

Повече информация за фондация „Нов живот“ ще намерите тук.