Balkan Services имаше удоволствието да присъства на първия по рода си Hello! Ficosota Festival, който се превърна във всеобщ празник. Събитието се състоя в района на паметника „Създатели на българската държава” на Шуменското плато, а организатор беше водещата компанията за производство и продажба на бързооборотни стоки Ficosota. Поводът беше 20 годишнината от създаването на компанията, съвпаднала и с откриването на новия модерен логистичен център, разположен в Шумен.

Вместо традиционното рязане на лентички, на официалното откриване на центъра бяха пуснати стотици балони с ярките цветове на Фикосота, а няколко торти представиха ценностите, залегнали във фирмената философия. По-късно фестивалът продължи с участието на редица известни изпълнители. На сцената се качиха Stereo MCs, Kraak & Smaak Sound System, Brazz ViliDJ, Bobo & The Gang, D2, Дичо, Мартен Роберто и DJ RawLand, Елица Тодорова и Стоян Янкулов. Космическият глас на Валя Балканска и гайдите на Орфикус също зарадваха публиката.

Екипът на Balkan Services, като ИТ партньор на фирмата, имаше честта и удоволствието да бъде част от празника и 12-часовата веселба. Пожелаваме на Ficosota да продължава да печели лидерски позиции не само на световния пазар, но и в сърцата на хората, и макар и най-висок на Балканите, дори и този център да бъде тесен за техните амбиции.

Снимки от събитието може да видите на страницата ни в социалната мрежа Facebook.
А тук ще откриете повече информация за успешните ни BI проекти във Ficosota.