Balkan Services добави към портфолиото си с партньори регионалния софтуерен разработчик SoftOne Technologies.  Сътрудничеството на двете технологични компании идва по естествен начин, след като SoftOne Technologies придобива UniSoft – вендор на Atlantis ERP.

SoftOne стартира своята дейност през 2002 г. и към момента е един от най-динамичните доставчици на софтуер в Европа с офиси в Гърция, Румъния, Кипър и България. Компанията е фокусирана върху разработването на ERP, CRM и иновативни облачни решения. Бизнес приложенията на SoftOne се използват от повече от 17 000 организации на няколко международни пазара.

Като резултат от партньорството, Balkan Services добави към портфолиото от софтуерни решения цялостната система за управление на бизнеса – Soft1 ERP. Платформата предоставя възможност за управление на всички ключови бизнес процеси в компаниите: пълен цикъл на продажби, маркетинг, доставки, движение на стоки, производство, финанси и счетоводство, справки и отчетност. Soft1 ERP се предлага в облачен (SaaS – софтуер като услуга) и в On-Premises (с локалнa инсталация) вариант и е подходящо както за големи и средни организации, така и за по-малки и стартиращи компании.

„Много сме доволни от технологичните възможности на решението и от локалната подкрепа на SoftOne, помагащи за развитието на местния пазар“ споделя по повод партньорството Радослав Вангелов, мениджър „Бизнес развитие“ в Balkan Services.