Balkan Services демонстрира възможностите на CRM и BI системите по време на форума Digital Transformation Pharmacy 3.0, който се състоя на 28 март в Хотел Балкан в София. Николай Миленков, представител на компанията, сподели мнението, че именно тези решения са от ключово значение за развитието на компаниите от фармацевтичния бизнес. Събитието бе организирано от сп. Enterprise и постави на фокус темата за дигиталната трансформация в сектора, тенденции и добри практики на пазара.

Една от основните теми, засегнати на събитието, бе дигиталната трансформация и въпросите как организациите събират данни за бизнеса си, с какво темпо, как се извлича полезна информация и как се обработват данните. Сред актуалните теми бяха още стратегии и иновации, които фармацевтичните компании използват, как се променя сектора и как се адаптира към новите изисквания на пазара.

Според Николай Миленков, Ръководител Маркетинг и Продажби в Balkan Services „Важно е да имаме отношение към данните, но не само да разполагаме с тях, а да ги поддържаме живи, което е възможно чрез CRM решенията. Чак тогава идва време за анализ чрез BI инструментите, който осигуряват т. нар. единна версия на истината“.