Системата ще бъде представена от Balkan Services на 4 юни в София На 4 юни (понеделник), в зала Пирин на хотел Шератон София, българската консултантска компания Балкан Сървисис ще представи най-новата, трета версия на системата за управление на бизнеса Atlantis ERP. В рамките на събитието аудитория от изпълнителни, финансови и технологични директори на компании, използващи Atlantis ERP ще се запознае с новите функционалности на версия 3.0 на ERP (Enterprise Resource Planning) системата.

 

Ще бъде споделен и личният опит на клиентите в решаването на различни предизвикателства чрез използването на Atlantis ERP. Събитието ще започне в 9.30 часа. Новата версия Atlantis ERP 3.0 предлага редица подобрения и нови модули, включително интеграция с различни мобилни приложения, нови аналитични функции, както и подобрена работа с корпоративни телекомуникационни приложения. Системата се предлага от Balkan Services с вградена BI (Business Intelligence) функционалност, базирана на решението QlikView, която позволява подробни анализи на продажбите, финансите на компанията, показателите за клиентите, доставчиците и продуктите. В добавка могат да бъдат разработени и специфични BI приложения, съответстващи на конкретните необходимости на клиента.

 

Новата версия се предлага с интегриран CRM (Customer Relationship Management) модул, както и с генератор на уеб форми и уеб рипорти. Вграден е и модул за управление на съдържанието в електронни магазини (CMS – Content Management System). Atlantis ERP 3.0 позволява интеграция с VoIP телефонни централи, включително идентификация на обаждащите се, пренасочване на обаждания, набиране на номер направо от интерфейса на системата, както и история на обажданията от и към телефоните в компанията.

 

Поддържа се също възможност за изпращане на кратки съобщения (до един или до много на брой получатели). Atlantis ERP работи с автоматично синхронизирани мобилни приложения за взимане на поръчки, разплащания, продажби в движение и др. Интерфейсът на новата версия 3.0 предоставя на потребителите по-голямо удобство и нови възможности, включително оптимизирано търсене в стила на големите интернет търсачки, което може да открива резултати, според задаване на име на клиент, код на продукт, номер на фактура или поръчка и др. Подобрена е и поддръжката, която вече е изцяло електронна, а засичането на грешки и проблеми става автоматично.