На 21 май от 15:00 ч. предстои трети уебинар от поредицата събития на Balkan Services, чрез които споделяме препоръки по актуални теми и добри примери, за да подпомогнем компаниите в реорганизацията на работния процес и по-бързата адаптация към новите условия на работа. По време на уебинар „Анализи и решения на бързи обороти – Фикосота споделя“, представител на нашия дългогодишен клиент ще разкаже за важните стъпки, които предприе компанията, за да отговори по най-добрия начин на сегашната ситуация и как системите за управление на бизнеса и анализа на данни спомогнаха вземането на бързи решения.

Защо да участвате

В рамките на 30 минути нашият специален гост Стефан Кеменчеджиев - мениджър „Бизнес анализи и отчетност“ във „Фикосота“, ще сподели как компанията се превърна в добър пример за навременна и адекватна подготовка, бързa и гъвкава реакция и адаптация на процесите в „новото нормално“. Предвидено е време за отговори на въпроси от участниците.

От онлайн събитието ще научите:

  • Кои са първите кризисни мерки, които „Фикосота“ предприема;
  • Как компанията се справя с по-бързото и краткосрочно планиране, наложено от възникналата криза;
  • Как се променят ежедневните анализи, които се правят в организацията и защо;
  • Какво отличава „Фикосота“ по отношение на дигитализацията и управлението на данни.

За кого е подходящ уебинарът

Събитието е подходящо за собственици, мениджъри и ключови фигури в компанията, които са изправени пред нуждата от вземане на бързи и информирани решения, по-често планиране на дейността и адаптация към динамичните икономически условия.

Кога: 21 май, 15:00 ч.

Продължителност: 45 минути

Участници:
Стефан Кеменчеджиев - мениджър „Бизнес анализи и отчетност“, Фикосота
Бояна Ликоманова-Димова – ръководител отдел BI и партньор, Balkan Services
Димитър Проданов – архитект BI системи, Balkan Services

Участието на уебинара е безплатно, но изисква предварителна регистрация.

Регистрирай се ТУК!

След попълване на формата за регистрация, ще получите имейл с потвърждение. Ще Ви изпратим и напомняне по имейл с директен линк за достъп до събитието.


Стефан Кеменчеджиев е мениджър „Бизнес анализи и отчетност“ във Фикосота. В компанията е от 13 години, а неговата експертиза е анализирането на данни и изготвянето на отчети за нуждите на планирането във всяко звено на компанията.

За компанията: „Фикосота“ е сред най-големите български компании за бързооборотни стоки. Тя работи в следните направления – храни, хигиенни и санитарни продукти, почистващи и перилни препарати. Част от портфолиото ѝ са марките: Savex, Milde, Emeka, Teo, Puffies, Maretti, Livity, My Motto. „Фикосота“ е създадена през 1994 г. и към момента присъства в над 70 пазара на 6 континента, разполага с 6 завода в Шумен, както и офиси в България, Румъния, Украйна и Ню Йорк. В компанията работят над 1300 човека. През 2011 г. управителят на „Фикосота“ Красен Кюркчиев получава наградата „Предприемач на годината“ на European Business Awards.