Софтуерни решения за бизнеса - Balkan Services
Уверени по пътя към дигитализация

Помагаме на утвърдени организации да изберат точното за тях софтуерно решение и да го внедрят възможно най-бързо, ефективно и гладко

scroll down arrow

Ефективни решения за оптимизация на бизнес процеси

Проекти в 16 държави

 • Австрия
 • Албания
 • Белгия
 • България
 • Великобритания
 • Германия
 • Гърция
 • Израел
 • Кипър
 • Кюрасао
 • Румъния
 • САЩ
 • Северна Македония
 • Сърбия
 • Чехия
 • Швейцария
map

Защо клиентите ни се доверяват

Проекти

0 +

Клиенти

0 +

Години опит

0 +

NPS

0

Удовлетвореност

0 %

Клиентите за нас

Стефан Кеменчеджиев
Manager Business Analysis, FICOSOTA

Продуктите ни присъстват на около 50 пазара. В момента чрез BI системата всеки неин потребител може да проследи чрез справка продажбите от всички пазари, на които компанията оперира, вместо да анализира поотделно няколко справки за всеки един пазар. Това ни дава безценна информация какви са реалните продажби на FICOSOTA и как те се променят." 
Проект за внедряване на BI система 

Благовест Витанов
Ръководител отдел „Рипортинг и бюджетиране“ в MFG

Срещите с екипа на Balkan Services протекоха бързо и непринудено. Екипът разбираше от какво има нужда компанията ни и водеше през целия процес по време на внедряването на LucaNet. Колегите от Balkan Services бяха плътно до мен във всеки момент, в който трябваше да се вземе решение. Това ме караше да се чувствам много спокоен и сигурен в работата си с тях.” 
Проект за внедряване на LucaNet

Михаил Тодоров
директор „Управление на проекти“, Групама

Когато работят професионалисти с професионалисти, нещата се получават. Определено положените усилия си заслужаваха и сме много удовлетворени, защото постигнатите резултати наистина са впечатляващи: спестено време и средства, оптимизация и гъвкава система, която има много голям потенциал за надграждане“ 
Проект за внедряване на Qlik Sense 

Борислав Мирчев
Изпълнителен директор и акционер, ВИСКОМ БГ АД

Твърде трудно е да обхванеш голямата картина през различни системи. Затова взехме решение да внедрим съвременна ERP система, която възможно най-цялостно да обхване всички бизнес процеси и всички наши фирми."
Проект за внедряване на NetSuite

Христо Стоянов
Финансов директор, „Бони Холдинг“ АД

Внедряването ни помогна да преосмислим доста от процесите, които се случват при самата консолидация на финансовите отчети. Успяхме да преподредим много неща и да ги поставим на една основа, която позволява сравнимост при отделните дружества.”

Златина Йотова
Финансов директор в ОББ Интерлийз ЕАД

Чрез Qlik Sense ние имаме възможност да се съсредоточим върху анализа на данни. Той ни помага да базираме нашите управленски решения на актуални данни, поднесени по много по-видим начин, което увеличава бързината за вземане на решение, съответно и конкурентоспособността на компанията като цяло. Резултатите вече показват, че постигаме по-добър растеж в частта „Нов бизнес“, което е най-важното за нас като компания, за акционерите и за цялата група." 
Проект за внедряване на Qlik Sense 

Александра Михова
Изпълнителен директор на ДЖАМБО ЕС. Б ЕООД

От името на "Джамбо ЕС. Б" благодаря на ΙΤ екипа на Balkan Services за коректността и професионализма, проявени в съвместната ни работа през изминалите 7 години. Високо оценяваме факта, че всички наши проекти винаги са реализирани с високо качество и в срок. Препоръчваме фирма „Balkan Services ” на потенциалните й клиенти като сигурен и надежден партньор при бъдеща съвместна работа." 
Проект за цялостна ИТ поддръжка 

Силвия Ранова
Счетоводител, Енери

Екипът на Balkan Services е изграден от професионалисти. Харесвам бързината, с която се разрешават различни казуси. Много съм доволна от съвместната работа." 
Проект за внедряване на NetSuite 

Ивайло Кръстанов
Мениджър продажби, Аксон България АД

Още по време на предварителните срещи и впечатляващите презентации, които от Balkan Services направиха за нас ни стана ясно, че екипът на тази консултантска компания е страхотен и се разбираме само с „една” дума.
Проект за внедряване на Qlik Sense 

Николай Николов
CEO, Захарни заводи трейд ЕАД

Екипът на Balkan Services има професионално отношение, харесвам възможността за обратна връзка и бързината на реагиране при проблеми. Много съм доволен от предоставените услуги.“ 
Проект за внедряване на Qlik Sense 

Виктор Тодоров
Изпълнителен директор, „Випласт“ АД

Екипът на Balkan Services познава много добре продукта и наистина мисли през него. Сега вече целият ни бизнес е на екрана, на един клик разстояние. Мога да „въртя” една справка, както сметна за добре, да извадя всяко едно желано число и да съм сигурен, че то е вярно. Софтуерът ни дава и най-дребните детайли, които иначе убягват” 
Проект за внедряване на Soft1 ERP 

Подходът към всеки наш клиент 

 

1

Изслушваме с внимание, за да разберем отлично нуждите ви днес, и в бъдеще

2

Предлагаме точното за вас софтуерно решение

3

Знаем какви са предизвикателствата и как да ги избегнетe

4

Внедряваме системата възможно най-гладко и ефективно

За компанията

Balkan Services е консултантска ИТ компания, която помага на утвърдени организации да изберат точното за тях софтуерно решение и да го внедрят по възможно най-бързия, ефективен и гладък начин.

 

От създаването си през 2006 г. сме завършили успешно над 720 проекта за внедряване на бизнес софтуер и изграждане на цялостна IT инфраструктура, предимно в средни и големи компании.

 

 

През годините сме се утвърдили като водещ интегратор на BI решения в България с 30% пазарен дял, с над 440 завършени успешно BI проекта във водещи индустрии.

 

Прочети повече

Нашите партньори

qlik
oracle
lukanet
amana
softone
microsoft

Искате да повишите ефективността на бизнеса си?
Нашият екип е насреща, за да ви изслуша внимателно и да предложи точното за вас решение.

Новини

Бюлетин за дигитализация на Balkan Services

Получавайте веднъж месечно:

✔ съвети от експерти в бизнес софтуера;

✔реални примери и добри практики за развитие на бизнеса
чрез модерни технологии;

✔ексклузивни макро-индустриални обзори!